Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Ceylan, sorunları Meclis’e taşıdı

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sağlıkta yaşanan sorunları ve Kadir Mısırlıoğlu’nu dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan geçtiğimiz günlerde TBMM Meclis Genel Kurulu’nda sağlık ile ilgili sorunları dile getirdi. Ceylan, hastanelerde yaşanan tıbbi malzemelerle ilgili, “Hasta yakınlarına Sağlık Bakanlığı hastaneleri ve üniversite hastanelerinde tıbbi malzeme eksikliği gerekçesiyle ameliyatların yapılamayacağının söylenmesinin ve tedarikçilere aylardır para ödenmemesinin hiçbir şekilde açıklanamayacağını Meclis Genel Kurulu’nda dile getirdik” cümlelerini kullandı.

Hastanelerde yaşanan sorunların yanı sıra Milletvekili Ceylan, Kadir Mısırlıoğlu ile ilgilide açıklamalarda bulundu. Ceylan o konuda, “Fesli Kadir lakaplı Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığıyla nam salmış meczubu, cübbeyle hastanede ziyaret etmek Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığının açık tezahürüdür. Meclis’te tepkimizi dile getirdik” dedi.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech