Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağanak yağış geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre Çanakkale’nin Pazar günü sağanak yağışlı havanın etkisine girmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Çanakkale için kritik günün Pazar günü olduğunu duyurdu. Meteorolojiye göre Pazar günü yurdun batı kesimleri Çanakkale’de dahil olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı havanın etkisi altına girecek.

Meteorolojiden yapılan duyuruda, “Ülkemizin batı kesimlerinin Cumartesi günü, Orta Akdeniz üzerinden gelecek olan yeni bir yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; yarın Muğla, Aydın, İzmir ve Manisa çevrelerinde, Pazar günü Marmara’nın batısı (Edirne, Kırklareli, Çanakkale ve Tekirdağ), Kıyı Ege (İzmir, Aydın, Muğla, Manisa) ve Batı Akdeniz kıyılarında (Antalya’nın batısı) kuvvetli (metrekareye 21-50 kg) ve yer yer çok kuvvetli (metrekareye 51-75 kg) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar ve yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ikazı yapıldı.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech