Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Açılışı birlikte yaptılar

Temizlikten hırdavata hediyelik eşyadan

Temizlikten hırdavata hediyelik eşyadan kozmetiğe kadar pek çok ürünü bünyesinde barındıran Çarşı Ucuzluk Pazarı törenle açıldı. Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yeşim Karadağ’ın yeğenlerinin açtığı işletmenin açılış törenine CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan da katıldı.

Temizlik, kozmetik, hırdavat, zücaciye, plastik, hediyelik eşya ve cam ürünlerinin satılacağı Çarşı Ucuzluk Pazarı’nın açılışı Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yeşim Karadağ ve CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

“Çanakkale’nin böyle bir yere ihtiyacı vardı”

Kurdele kesme töreninin ardından açıklamalarda bulunan Yeşim Karadağ şöyle konuştu: “Bol bereketli kazançlar diliyorum öncelikle. Biz Karadağ ailesi olarak Çanakkale sevdamızı, halkımıza hizmet ederek göstermeye devam ediyoruz. Hem siyasi hayatımız hem de ticari hayatımız vatandaşlarımıza hizmet etmekten geçiyor. Bugün Çanakkale’ye çok şey katacağına inandığımız bu işletmeyi açan yeğenlerim Ali ve Hamit’e de bol ve hayırlı kazançlar diliyorum. Şehrimize hayırlı olsun.”

Açılışın ardından söz alan İsmet Güneşhan da Karadağlar için benzer temenniler de bulundu. Güneşhan “Bu bölgenin böyle bir yere ihtiyacı vardı. Karadağ ailesi zaten genel olarak Çanakkale’de ekonomik anlamda önemli işler yapıyorlar. Böyle bir işletmeyi de buraya kazandırdılar. Şehrimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Esra Çanlı

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech