Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İyi Parti’de 4 İsim Disipline Sevk Edildi

İyi Parti Çanakkale İl

İyi Parti Çanakkale İl Başkanlığı, parti aleyhine aleyhinde sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunan 4 parti üyesini disipline sevk edildi. Konuyla ilgili konuşan İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, “Bu konuyu kendileriyle defalarca konuştuk fakat fayda etmedi. En sonunda ise oy birliği ile disipline sevklerine karar verdik” dedi.

Suların bir türlü durulmadığı İyi Parti’de, sosyal medya üzerinden parti aleyhine paylaşımlar yaptıkları iddia edilen Adnan Mecu, Recep Öztürk, Yılmaz Yıldırım ve Muharrem Samanoğlu isimli dört partili disipline sevk edildi. İyi Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ise konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Daha önce defalarca uyarmıştık”

Yıldızlar şöyle dedi: “İyi Parti üyesi bazı arkadaşlarımızın yerel basına ve sosyal medyaya yansıyan beyanatları nedeniyle İl Başkanlığı olarak kamuoyunu bilgilendirme gereği duyulmuştur. Partimizin üyeleri ile defalarca konuşulmuş kendilerine yapıcı uyarılarda bulunulmuş İyi partinin kurumsal kimliğini yıpratıcı tutum ve davranışlardan kaçınmaları gerektiği söylenmiştir. Gösterdiğimiz bunca hoşgörü ve çabaya rağmen bu arkadaşlar kamuoyuna yanlı ve yanlış bilgiler vermeye devam etmişlerdir. Yerel basın ve sosyal medya üzerinden partimizi rencide edici ve parti disiplinine uymayan paylaşımlar ve beyanatlar vermeye devam eden (Adnan Mecu, Recep Öztürk, Yılmaz Yıldırım ve Muharrem Samanoğlu) arkadaşlarımızın davranışları İl divan toplantısının 06.11.2018 tarihinde yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve oy birliği ile İl Disiplin kuruluna sevk edilmelerine karar verilmiştir.”

Esra Çanlı-Aslı Yıldız

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech