Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ak Parti’den Kepez için yeni isim

Onur Okhan Güleç dün

Onur Okhan Güleç dün Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığına evraklarını teslim ederek, resmen Kepez Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

Belediye Başkanlıkları için aday adaylık başvuruları hız kesmeden devam ediyor. Ak Parti’den Kepez Belediye Başkanlığı için geçtiğimiz günlerde Alper Altınok aday adaylığını açıklamıştı. Dün ise Onur Okhan Güleç Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığına giderek, dosyasını Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek’e teslim etti.

Güleç yapmış olduğu basın açıklamasında, “Çanakkale’nin ve bölgenin göz bebeği ve içinde yaşadığı Türkiye’nin en büyük beldesi olan Kepez’de değerlendirebilmek sadece olması gereken yatırım, inşaat ve şehircilikle kısıtlı kalmadan sosyal belediyecilik anlayışını Kepez’imize akim kılmak ve Kepez’i bekleyen çok daha güzel günlere ulaştırılabilmesi, çalışmalarında ipin ucundan biraz da olsa tutabilmek için bu yola çıkmış bulunmaktayım.

Yaptıklarım yapacaklarımızın teminatıdır. Partimizin ve bizim hem Çanakkale hem de özelde seçim bölgem olan Kepez ve Kepez’in gelişimi ile ilgili büyük hayalleri vardır. Tüm bunlarla ilgili adımlar atılıp yoğun bir şekilde işinin ehli ve inancı yüksek insanların çalışmaları ile projeler üreterek yaşam alanlarımızın daha yaşanabilir hale getirilebileceği kanaatindeyim. Kepez’in tekrar AK belediyeciliğe özleminin bitip, seçimleri kazanacağımıza inancımız tamdır. Aday adaylığımı açıkladığım şu dakikada parti yönetimi organlarımız hangi aday adayını seçerse, onun etrafında birleşeceğimi, seçime kadar beklentisiz çalışacağımız herkesin bilmesini isterim” cümlelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech