Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sayıştay Başkanı Çanakkale’deydi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Muhasebe-Denetim Mesleği Geçmişi Bugünü Geleceği “Kariyer Planlaması” konulu konferans vermek üzere kente gelen Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Vali Orhan Tavlı’yı ziyaret etti. Baş, ayrıca Troia Müzesi’ne de ziyarette bulundu.

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş geçtiğimiz günlerde ÇOMÜ’de konferans vermek için Çanakkale’ye geldi. Çanakkale’de önce Vali Orhan Tavlı’ya ziyarette bulunan Baş, Valilik ziyaretçi defterini imzaladı. Vali Orhan Tavlı, Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş ile bir süre görüşerek sohbet etti. Yapılan görüşmenin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tavlı, Sayıştay Başkanı Baş’a 57.Alay Sancağı hediye etti.

Valilik makamındaki ziyaretin ardından Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Vali Orhan Tavlı ile Troia Müzesi’ni gezdi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’in de bulunduğu ziyarette, Troia Kazı Heyeti Başkanı Prof. Dr. Rüstem Arslan, Müze Müdürü Ali Atmaca müze ve müzede sergilenen eserlerle ilgili bilgi verdiler.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech