Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yıldız haddini aşıyor”

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız’ın, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın aday adaylığı başvurusun ardından yaptığı açıklamaları “seviyesiz” olarak nitelendiren CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan “AKP İl başkanı Avukat sayın Gültekin Yıldız Belediye başkanımız sayın Ülgür Gökhan hakkında haddini aşarak, yerel basına demeç vermek yoluyla seviyeyi düşürmeye devam etmektedir.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız’ın, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın yeniden başkanlık için aday adayı olmasının ardından yaptığı açıklamalara CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan yazılı bir açıklamayla karşılık verdi. Güneşhan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“ AKP İl Başkanı Avukat Sayın Gültekin Yıldız, Belediye Başkanımız Sayın Ülgür Gökhan hakkında haddini aşarak, yerel basına demeç vermek yoluyla seviyeyi düşürmeye devam etmektedir.

Öncelikle Sayın Yıldız’ın belediye başkanımıza karşı kullandığı seviyesiz hitap şeklini kınıyorum ve kendisini büyüklerine karşı daha etik ve saygılı bir dil şekli kullanmaya davet ediyorum.

Sayın Yıldız, öncelikle sosyal demokratların belediyecilik anlayışında ranta değil, halkın çıkarlarına önem verilir. Yerelde iktidara geldiğiniz belediyelerde rantçılığa verdiğiniz öncelik nedeniyle, belediye başkanlarınızın kurumsal olarak bulaştıkları yolsuzluklardan parti olarak onları istifaya zorlayarak, hukuki olmayan yollarla kurtardığınızı Türkiye kamuoyu henüz unutmadı.

Çanakkale Belediyesi neredeyse yılın 365 günü iktidarınız tarafından gönderilen müfettişler aracılığı ile denetlenmektedir. Bu nedenle bir hukukçu olarak bu tür değerlendirmeleri yapmanız hukukçuluğunuzun sorgulanmasından başka bir işe yaramaz.

Belediye başkanımız Sayın Ülgür Gökhan’ın, görev süresi boyunca ortaya koyduğu performansı, her seçim döneminde Çanakkale halkı tarafından artarak devam eden bir destekle karşılık bulmuştur.

Bu seçim döneminde de, partimizin yapacağı üye bazında temayül yoklaması sonucunda sandıktan hangi adayımız çıkarsa çıksın, yine öyle olacağından hiç şüpheniz olmasın. Onun için Sayın Ülgür Gökhan a yaptığınız haksız ve hadsiz eleştirilerden size ekmek çıkmaz.

Çanakkale’nin gündemini gereksiz ve anlamsız beyanatlarla meşgul etmeyi bırakıp, ilimizin tek içme suyu kaynağı olan Atikhisar Barajı siyanür tehlikesiyle karşı karşıyadır. Bu ilin bir sakini ve iktidar partisinin il başkanı olarak Atikhisar Barajı ve Çanakkale’de yaşanan çevre katliamı ile ilgili bir açıklamayı özgür iradenizle yapabilecek misiniz? Yoksa bu seviyesiz dili güdük siyaset üretmede kullanmaya devam mı edeceksiniz?”

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech