Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halk bahçesinde daha taşlar oturmadı

Çanakkale Belediyesi tarafından geçtiğimiz

Çanakkale Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yenileme ve bakım çalışması yürütülen halk bahçesinde bazı aksaklıklar devam ediyor. Parka yeni yapılan taş kaldırımlarda yürümek mümkün olmadığı gibi, parkın belli bölümlerinde taş döşemesi yapılan alanlar bariyerlerle kapatıldı.

Çanakkale’nin kent merkezinde en önemli oksijen depolarından birisi olan Halk Bahçesi yediden yetmişe Çanakkale halkının keyifle vakit geçirdiği alanların başında geliyor. Bahçe geçtiğimiz aylarda bakım ve onarım çalışmaları kapsamında uzun bir süre kapalı kaldı. Çalışmalarının bitmesinin ardından bahçe vatandaşların kullanımına açıldı.

Halk Bahçesi’nin Zübeyde Hanım kapısı ağır çalışmalar sonucunda geçtiğimiz günlerde tamamen bitti. Şu anda kapıdaki çalışmaların artık bittiği görülürken, kapının yeni görüntüsü vatandaşlar tarafından beğenildi.

Park içerisine bazı alanlara taşlar döşendi. Döşenen taşlarda yürümek için çabalayan vatandaşlar taşları oldukça işlevsiz buldular. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından döşenen taşların arasındaki çimenlerin uzaması ve yürüyüşün kolay olabilmesi için taş alanlar bariyerlerle kapatıldı. Bazı bölgelerde ise taş döşenen alanların arasına dolgu malzemesi döküldüğü ve aralıkların kapatıldığı görüldü.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech