Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan İMKB’deydi

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan her sene düzenli olarak sürdürdüğü okul ziyaretlerine dün bir yenisini daha ekledi. Başkan Gökhan dün İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulundu.

Eğitime destek ziyaretleri kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Gökhan, okul yönetimi tarafından karşılanırken, öğretmenler odasında öğrenciler ve öğretmenler ile bir araya geldi. Sohbet ortamında geçen ziyaretlerde Çanakkale Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Gökhan, okulun fiziki ihtiyaçlarına yönelik de öğretmen ve öğrencilerden gelen talepleri dinleyerek not aldı. Ziyaretlerde eğitimin önemine de vurgu yapan Başkan Gökhan, okulların fiziki durumunu iyileştirerek, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi amacı ile Çanakkale Belediyesinin verdiği desteklerin devam edeceğini ifade etti. Başkan Gökhan, ziyaretlerde ayrıca okul kütüphanesine destek olmak amacıyla listesi öğretmenler tarafından belirlenen 65 adet okuma kitabı hediye etti.

Ziyarette ayrıca özel eğitim sınıfını da ziyaret eden Başkan Gökhan, öğretmen ve öğrenciler ile bir süre sohbet ederek, sınıfın ihtiyaçlarına yönelik talepleri dinleyerek not aldı. Özel eğitim sınıflarının ihtiyaçlarının her zaman daha öncelikli olduğunu vurgulayan Başkan Gökhan, taleplerin en kısa sürede yerine getirileceğini belirtti.

Başkan Gökhan, okul bahçesinde yapılması talep edilen düzenlemelere ilişkin okul yönetimi ile birlikte yaptığı incelemenin ardından ziyareti sonlandırdı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech