Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mutan’dan üyelere mektup

Kepez Belediye Başkanı ve

Kepez Belediye Başkanı ve Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı olan Dr. Ömer Faruk Mutan geçtiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partili üyelere mektupla seslendi.

Dr. Ömer Faruk Mutan geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından, “Çanakkale Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri 25 Kasım’da sandık başına gidiyor. Düşüncelerimi üyelerimizle bu mektup aracılığı ile paylaştım” paylaşımında bulundu.

Mutan’ın CHP’li üyelere yazmış olduğu mektupta, “Sokaklarda başlayan siyasi mücadelemde beni Kepez’de 3 dönem Belediye Başkanı olarak onurlandıran sizlerle yol arkadaşlığımızda 25 yılı geride bıraktık. Bir doktor olarak emek mücadelesinde KESK’e bağlı Sağlık Emekçileri Sendikası’nda Şube Başkanlığı yaptım. Bir tıp doktoru olarak Çanakkale Tabip Odası’nda Yönetim Kurulu üyesi Çanakkale Diyabet Derneği’nde kurucu başkan olarak yer aldım. Beni yetiştiren bu topraklara gerek siyasetçi gerekse doktor olarak borcumu ödemek için yıllardır emek ve siyasi mücadelemle edindiğim tecrübeyle Çanakkale Belediye Başkanlığına aday adayı olarak karşınızdayım.

30 yıldır Çanakkale Belediyesi’nde CHP bayrağını dalgalandıran partimiz tarihsel bir yol ayrımına gelmiş bulunmaktadır. Barış ve hoşgörüden dolayı yıllardır yaptığı tercihte Çanakkale daha iyi bir geleceği fazlasıyla hak ediyor. Birlikte yönetmeyi esas alan, halkla iç içe, ulaşılabilir, çözüm odaklı, dinamik bir Belediye Başkanı adayı belirlememizde en büyük sorumluluk siz değerli Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine düşüyor.

Son yıllarda ardı ardına yaşadığımız seçim sonuçlarının çoğumuz üzerinde bir umutsuzluk hatta bazılarımızda küskünlük yarattığı tartışılmaz bir gerçektir. Tabanın ayağa kalkarak elinde kalan kalelere sahip çıkması için adaylarını kendi iradesi ile belirlemesi zorunluluk haline gelmiştir. Bunun için tüm üyelerimizin katılımı ile yapılacak bir eğilim yoklaması şarttır. Bunun yanında kentin bakışının yansıyacağı bir anket ve kamuoyunun kılcal damarları STK’ların görüşü doğru kararı alma da büyük bir fayda sağlayacaktır.

Ülkemizi son yıllarda her geçen gün demokrasiden taviz verir hale gelmiştir. Bu durumun doğal bir süreç olmadığını bu ülkeye demokrasiyi getiren partinin üyeleri olarak ilk önce bizler yüksek sesle haykırmalıyız.

Ülkemizde Cumhuriyeti biz kurduk, demokrasiyi biz getirdik. Demokratikleşmeyi de biz sağlayacağız. Sizlerle aynı partinin üyesi olmaktan gurur duyuyor, saygılar sunuyorum” cümlelerini paylaştı.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech