Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çan’da suya indirim

Çan Belediyesi, enflasyonla topyekün

Çan Belediyesi, enflasyonla topyekün mücadele kampanyası kapsamında su fiyatlarında %20 indirime gitti.

Çan Belediyesi’nin haberine göre Belediye tarafından enflasyon ile topyekün mücadeleye katkı sağlayacak, vatandaşları rahatlatacak bir indirime imza attı.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Çan Belediye Meclisinde alınan karar gereği su faturalarında %20 indirim yapıldığını söyledi. Belediye Meclisinde alınan karar gereği indirim Aralık 2018 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Su indirimine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Kuzu, su indiriminin vatandaşları ekonomik anlamda bir nebze rahatlatmak adına yapıldığını belirterek:“Son dönemde kendisini ekonomik bir savaşın ortasında bulan hükümetimizin yaptığı enflasyonla topyekün mücadele çağrısına Çan Belediyesi olarak bizde desteğimizi sunduk ve su faturalarında yüzde 20’lik bir indirime gittik” dedi.

Çan Belediye Meclisinde alınan karar gereği meskenlerde 0-15 (dahil) ton arasındaki su tüketiminde yüzde 20, 15-25 (dahil) ton arasındaki su tüketiminde yüzde 15, 25 ton ve üzeri su tüketiminde ise yüzde 10 indirim yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech