Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ölçek stant gezdi

AK Parti Merkez İlçe

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek İl Gençlik Kolları tarafından Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle İskele Meydanında açılan standı gezdi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek İskele Meydanı’nda açılan stantta yer alan anı defterine kaleme aldığı mesajda önemli noktalara dikkat çekti. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Seçim İşleri Başkanı Cahit İleri ve Sosyal İşler Başkanı Yüksel Sevimli ile birlikte geldiği stantta bulunan anı defterine yazdığı mesajda vatana ve millete kast etmek isteyenlerin karşılarında Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milleti bulacağının altını çizdi. Ölçek anı defterine yazdığı mesajda şu sözlere yer verdi:

“Milli iradeyi hâkim kılan, insan hak ve özgürlüklerini koruma altına alan, yüksek seviyeye ulaşmamızda payın en büyüğüne sahip olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği bu vatan ebediyen var olacaktır. Vatanımıza ve milletimize kast etmek isteyenler karşılarında Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve halkımızı bulacaktır. Cumhuriyetimizin ön sözünün yazıldığı bu topraklarda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 80. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükran ile anıyoruz. Ruhu şâd olsun.”

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech