Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çan için siyasiler sessiz kalmadı

Çan’da bulunan 18 Mart

Çan’da bulunan 18 Mart Termik Santrali’nde geçtiğimiz gün akşam saatlerinde buhar kazanında patlama meydana geldi. Patlamada bir vatandaşımız hayatını kaybederken, bir vatandaşımızda ağır yaralandı. Çan’da yaşanan ölümlü termik santral patlamasıyla ilgili siyasiler paylaşımlarda bulundular.

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Çan’da bulunan 18 Mart Termik Santrali’nde bulunan buhar kazanında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından bir vatandaşımız hayata gözlerini yumarken, bir vatandaşımızda ağır yaralandı. Patlama sonrasında dün siyasiler sosyal medyadan paylaşımlarda bulundular.

Konuyla ilgili, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, “Çan ilçemizde bulunan bir termik santralde meydana gelen patlamada, bir işçimiz yaşamını kaybetmiş, biri de ağır yaralanmıştır. Yaşamını kaybeden işçimize Allah’tan rahmet, yaralı olana da acil şifalar diliyorum. Konuyu yakından takip ediyoruz” cümlelerini kullandı.

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, “Şimdi aldığım habere göre Çan 18 Mart Termik Santralinde meydana gelen kazada 1 işçi hayatını kaybetmiş, 1 işçi de ağır yaralanmıştır. Çan halkımıza baş sağlığı diler, olayın takipçisi olacağımızın altını çizmek isterim” dedi.

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, “Çan Termik Santralinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden kardeşimize Allah’tan rahmet, yaralı arkadaşımıza acil şifalar diliyorum” paylaşımında bulundu.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Çan’da bulunan 18 Mart Termik Santralinde meydana gelen patlamada, bir işçimiz hayatını kaybetmiş, biri de ağır yaralanmıştır. Yaşamını kaybeden işçimize Allah’tan rahmet, yaralı olana da acil şifalar diliyorum” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, “Çan 18 Mart Termik Santrali’nde gerçekleşen patlamada bir kişinin yaşamını yitirdiği ve bir kişinin de ağır yaralı olduğu bilgisi bizi derinden üzmüştür. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” cümlelerini paylaştı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech