Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhuriyetin canlı tanığına ziyaret

Barbaros Mahallesinde oturan 95

Barbaros Mahallesinde oturan 95 yaşındaki Rüstem Avcıl Cumhuriyet ile aynı yaşta olması sebebiyle Ak Parti Sosyal İşler Birimi tarafından evinde ziyaret edildi.

AK Parti İl Teşkilatının haberine göre Ak Parti Sosyal İşler Birimi Çanakkale’de Cumhuriyetin yaşayan tarihi diye adlandırılan Rüstem Avcıl’a ziyarette bulundu.

Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, İl Sosyal İşler Birimi Başkanı Saime Aydoğan, Merkez İlçe Sosyal İşler Birim Başkanı Yüksel Sevimli, Başkan Yardımcısı Gülsüm Bulayır ve Merkez İlçe yöneticisi Levent Başaran tarafından gerçekleştirilen ziyarette Rüstem Avcıl ile anılarına dair sohbet edildi. Ziyarette son derece mutluluk duyduğunu ifade eden Avcıl yapılan ziyaretten dolayı Ak Parti ailesine teşekkürlerini sundu. Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek de ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; “Barbaros Mahallemizde Cumhuriyetimiz ile aynı yaşta olan Rüstem Avcıl ağabeyimizin yaşadığını tespit ettik. Hemen Sosyal İşler birimlerimiz ile birlikte kendisini ziyaret edelim istedik. Bugünde bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Kendisi Ulu Önderimizi görme olanağı da bulan birisi olarak o anılarını bizlerle paylaştı. Çok duygulandık. Kendisine bizi kabul ettiği için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech