Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kışlık Kazaklar Kapış Kapış Satıldı

Cuma pazarına akın eden

Cuma pazarına akın eden Çanakkaleliler giysi tezgahlarını adeta boşalttı. Uygun fiyata satılan kışlık kazak, hırka ve pantolonlar yoğun rağbet gördü.

Hem satıcı hem vatandaşın yüzü güldü

Ekonomik krizin etkileri her zaman olduğu gibi yine en çok pazar tezgahlarına yansırken pek çok esnaf ise krizi fırsata çevirmeyi bildi. Böylelikle hem vatandaşın yüzü güldü hem de satıcının cebi doldu.

Mağazalarda yüksek rakamlara satılan muadil ürünler, Çanakkale’de her cuma kurulan pazar yerinde oldukça uygun fiyatlara elden çıkarıldı. Sonbaharın son ayı olan Kasım’ın ilk pazarında ise giysi reyonları vatandaşın hücumuna uğradı. Kışlık montlar, pantolonlar, kazaklar her kış başı olduğu gibi yine rövanştaydı.

Kışlık ürünler 20 – 30 TL’ye satıldı

Fakat dar gelirli vatandaş dolabını olduğu kadar kesesini de düşündüğünden yine tedbirli davrandı. Neyse ki dudak uçuklatan tezgahlar kadar vatandaşın bütçesine uygun alışveriş yapabileceği reyonlar da vardı.

20 TL ile 30 TL bandında satılan pek çok kışlık ürün sabahın ilk saatlerinden itibaren kapış kapana gitti. Geriye ise vatandaşın boşalan cüzdanı ve bir sonraki haftanın alışverişine yetecek bütçe telaşı kaldı.

Aslı Yıldız-Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech