Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geri sayım başladı

2018 “Sektörel Performans Değerlendirme

2018 “Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu” için geri sayım başladı.

GMKA’nın haberine göre Marmara Bölgesindeki başarılı sanayi kuruluşlarını ödüllendirmek amacıyla, Kocaeli Sanayi Odası önderliğinde “Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu” için geri sayım başladı.

Amacı; yüksek verimlilikle çalışan, yenilikçiliğe ve çalışanların gelişimine önem veren, finansal olarak başarılı iş sonuçları elde eden, ülkemizin ekonomisine katma değer yaratan, sürdürülebilir bir gelecek için topluma katkı sağlayan sanayi kuruluşlarının belirleyerek, tanınmasını ve ödüllendirilmesini sağlamak olan organizasyon için son başvuru tarihi 5 Kasım.

Başvuru değerlendirme tarihinin 12 Kasım olduğu organizasyonun çözüm ortakları arasında; dünyanın önde gelen bağımsız değerlendirme kuruluşlarından olan Price waterhouse Coopers, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı ve Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. yer almakta. Bölgesel Ortaklarında ise; Marmara Bölgesinde yer alan; Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı ve Trakya Kalkınma Ajansı yer alıyor.

2008 ve 2009 yıllarında sadece Kocaeli bölgesinde 10 sektörde düzenlenen organizasyonun kapsamı, 2010 yılı itibari ile Doğu Marmara`ya açılmış, 2014 yılından itibaren ise tüm Marmara Bölgesine hitap ederek Bolu, Düzce, Kocaeli, Sakarya ve Yalova illerinin yanı sıra İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik ve Eskişehir illerinde de faaliyet gösteren tüm sanayi sektörlerini dahil edilecek şekilde genişletilmiştir.

Çalışma kapsamında, oluşturulan anketler aracılığı ile katılımcı kuruluşlardan veriler toplanmakta olup, söz konusu veriler juri üyeleri tarafından değerlendirilecek. Bu değerlendirme sonucunda, sektörlerinde başarılı olan kuruluşlar tespit edilecek ve daha sonra belirlenen bir tarihte bu kuruluşlara, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımları ile düzenlenecek törenle, ödülleri verilecek.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech