Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demirbaş, “İYİ Parti giderek MHP’lileşti”

Belediye Meclisi’nin bağımsız üyesi

Belediye Meclisi’nin bağımsız üyesi Ufuk Demirbaş,  İYİ Parti’den istifası ve bağımsız meclis üyeliği hakkında Perşembe günü gerçekleşen Belediye Meclis toplantısında açıklamalarda bulundu.

Belediye Meclisi’nin bağımsız meclis üyesi Ufuk Demirbaş mecliste yapmış olduğu konuşmasında İYİ Parti’den neden istifa ettiğine değindi. Demirbaş İYİ Parti’nin giderek MHP’lileştiği vurguladı.

Demirbaş mecliste yapmış olduğu meclis konuşmasında, “Biz arkadaşlarımızla birlikte İYİ Parti’den istifa ettik. Şimdi tabi ben istifa ettikten sonra basında bize yönelik bazı suçlamalar yapıldı. Bir partiden istifa ettiğinizde partinin bütün haklarından yoksun kalıyorsunuz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılırken herkesimden herkesin kucaklandığı bir parti özlemiydi. Şu anda gelinen noktada İYİ Parti Milliyetçi Hareket Partisi’nin aynısı oldu” dedi.

“Parti içi siyasete girmeyelim”

Konuyla ilgili Belediye Başkanı Ülgür Gökhan konuya girerek, “Belediye Meclisi’nde parti içi siyasete girmek doğru olmaz. Geçmiş dönemlerde Tülay Ömercioğlu ile bir polemiğimiz olmuştu. Şu anda burada Meclis’te parti içi politikalara girmezsek iyi olur” yorumlarında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech