Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Projeler tam gaz

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, teknik inceleme gezilerine devam ediyor. Başkan Gökhan belediye tarafından çalışmaları hızla devam eden ve tamamlanan projeleri yerinde inceleyerek bilgi aldı. İnceleme sonunda konuşan Gökhan, “Çalışmalarımıza hızlı bir biçimde devam ediyoruz.” diyerek projelerde aksama olmadığını kaydetti.

Çalışmaları devam eden ve tamamlanan projeleri inceleyen Başkan Gökhan; Üçgen Park, Teknik Hizmetler Kampüsü, Yaş Sebze ve Meyve Hali, Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası, Yeni Kordon Uzatma Çalışması, Güzelyalı Atık Su Arıtma Tesisi ile Cennet Otoparkı’nın bulunduğu alanda yapımı süren Katlı Otopark ve İş Merkezi Projesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Gökhan ilk olarak 18 Mart Stadyumu yanında yer alan Üçgen Park’ta yürütülen çalışmaları inceledi. Parkta yapılan düzenlemeler ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gökhan, öte yandan parkta devam eden Adalet Anıtı inşası hakkında da teknik ekipten bilgi aldı.

Üçgen Parkın ardından yapımı devam eden Teknik Hizmetler Kampüsü’nü de ziyaret eden Başkan Gökhan, teknik ekip ile birlikte incelemelerde bulunarak, kampüs alanında yapılacak düzenlemeler hakkında bilgi aldı.

HAL ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Teknik inceleme gezisine devam eden Başkan Gökhan’ın bir sonraki durağı ise yapımı tamamlanan Çanakkale Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Hali oldu. Yapımının tamamlanmasının ardından esnafların da taşınmaya başladığı hal binasında yapılan son düzenlemeleri yerinde inceleyen Başkan Gökhan, burada hal esnafı ile bir araya geldi. Esnaf ile bir süre sohbet eden Başkan Gökhan, binadaki düzenlemelere ilişkin esnafın taleplerini dinledi.

YEŞİL BİNA VE KATLI OTOPARK ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Başkan Gökhan ardından Çanakkale Belediyesi’nin örnek projeleri arasında yer alan Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binası ile kentlilere yeni sosyal yaşam alanı sunmak amacı ile çalışmaları devam eden Yeni Kordon’un uzatılması projelerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Teknik inceleme gezisini sürdüren Gökhan, Güzelyalı’da yapımı devam eden Atık Su Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu. Bölgenin arıtma ihtiyacını karşılayacak tesisin ilerleyişi ve yapılacak düzenlemelere ilişkin teknik ekipten bilgi alan Başkan Gökhan, teknik inceleme gezisi kapsamında son olarak Cennet Otoparkı’nın bulunduğu alanda yapımı süren Katlı Otopark ve İş Merkezi Projesi’ni ziyaret etti. Kale Bayar İnşaat yetkilisi Mustafa Bayar ile birlikte alanda incelemelerde bulunan Gökhan, binanın ilerleyişi hakkında bilgi aldı.

“ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR”

Teknik inceleme gezisi sonunda kent genelinde yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında açıklamada bulunan Başkan Gökhan; “Bugün sabah saatlerinden itibaren Belediyemizin kent genelinde yürüttüğü çalışmaları gezdik ve incelemelerde bulunduk. Hal binamız artık tamamlandı ve esnafımız kısa bir süre içerisinde taşınacak. Teknik Hizmetler Kampüsümüzü, Yeşil Yerel Yönetim ve Güzelyalı Atık Su Arıtma Tesisimizi gezdik. Güzelyalı Atık Su Arıtma Tesisimizin kaba inşaatının aşağı yukarı yüzde 85’i tamamlanmış durumda” dedi.

Katlı Otopark ve İş Merkezi Projesi’nin de tüm hızı ile devam ettiğini ifade eden Başkan Gökhan; “Teknik inceleme gezimizin sonunda Cennet Otoparkına geldik. Cennet Otoparkı’ndaki çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam ediyor. Arka tarafta otopark alanının betonları atılıyor, ön tarafta ise binanın ikinci katı yapılıyor. Çalışmalarımıza hızlı bir biçimde devam ediyoruz. Bir program aksaması olmadan çalışmaların devam edeceğini umuyoruz. Öte yandan Barbaros Mahallesi’nde yükselen Belediyemizin 2. kreşi de bitme aşamasına geldi. Kısa süre içerisinde çocuklarımızın hizmetine açılacak.” diye konuştu.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech