Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençbank’tan kitap toplama kampanyası

Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından

Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından koordine edilen, Çanakkale’de Çanakkale Koza Gençlik Derneği koordinasyonunda yürütülen GENÇBANK Çanakkale kitap toplama kampanyası başlattı.

Koza Gençlik Derneği bünyesinde çalışmalarını sürdüren Gençbank’ın haberine göre Kırlangıçlar Kitap Okuyor kampanyası doğrultusunda kitap toplama etkinliği düzenlendi. Gençbank , 15 -25 yaş arası genç bireylerin yaşadıkları çevrede (mahalle/ilçe/köy) yerel katılımlarını artırmak için kurgulanmış basit bir sistemdir. Kısaca eğitim alan bir genç grup (5 -7 kişi) çevrelerindeki gençlerin fikirlerini/projelerini maddi ve manevi olarak desteklerler. Bu destek onları proje yazmaya teşvik etmek, çevrelerine etki etmelerini sağlamak, yerel yönetim / yerelin ileri gelenleri ile işbirliği yapmalarını sağlamak, sanatsal ve sosyal katılımlarını / becerilerini geliştirmek için Küçük Maddi destekler ve Eğitim gibi Manevi destekleri kapsar.

Çanakkale Koza Gençlik Derneği bünyesinde çalışmalarını sürdüren Gençbank Çanakkale 15-25 yaş arası gençlerin yerelde gördükleri problemlere çözüm üretmeye devam ediyor. Bu projeler kapsamında Çanakkale Çınarlı Fen Lisesi öğrencilerinin proje başvurusu üzerine Gençbank ekibi ile birlikte okul kütüphanesi kurma çalışmalarına başlandı. Çınarlı Fen Lisesi kütüphanesini oluşturmak için kitap bağışlarınızı Yalı Hanı 2.katındaki Koza Gençlik Derneği ofisine bırakabilirsiniz.

Koza Gençlik Derneği bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençbank Çanakkale ekibi geçtiğimiz yıllarda Çanakkale’de Bir Bisikletten Öte, Trafikte Bilinçlendirme Hareketi, Kuşaklar Buluşuyor, Doğa Bizi Bekliyor, Pedallar Dönsün, Çocuklar Gülsün, Bisiklet Yolu İstiyoruz, Farklıyız Eşitiz Kampanyası ile çeşitli projeler gerçekleştirdi.

Proje başvurusu ve etkinlikleri takip etmek için Gençbank Çanakkale veya Çanakkale Koza Gençlik Derneği sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Sen de bir fikrim var diyorsan proje başvurusu İçin; http://bit.ly/2P2IzkV

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech