Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk Kamu Sen’den andımız açıklaması

Türk Kamu Sen, andımız

Türk Kamu Sen, andımız ile ilgili bir basın açıklamasında bulundu. Açıklamaya MHP de destek verdi.

Türk Kamu Sen Cuma günü Morabbin Parkı’nda saat 17.30’da andımız ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Açıklamaya MHP’de destek verdi. MHP İl Başkanı Hakan Pınar, ve İl Yönetimi basın açıklaması sırasında destek olunması amacıyla meydandaydılar.

Yapılan açıklamada, “Danıştay 8.Dairesi almış olduğu kararla öğrenci andını kaldıran işlemi hukuka aykırı buldu. 1933 yılından 2013 yılına dek 80 yıl boyunca okullarımızda okutulan andımızın yeniden okutulmasının önü açıldı. Ne hikmetse bir anda ülkemizde kıyamet koptu. Ne kadar açılımcı ne kadar çözülümcü varsa meydanlara fırlayıp, andımızın üzerinden yeniden Türk milleti kimliğine karşı saldırıya geçtiler. Bu kesim, içinde yaşattığı Devletin kurucu değerleriyle hesaplaşma arzusunu, öğrenci andının ırkçı söylemler içerdiği safsatası ile gizleme çabası içine girdi. Andımıza karşı çıkanlara bakın, hepsi aynı çarpık fikrin savunucularıdır. Bölücü anlayışın sözcüleri, FETÖ’cü zihniyetin artıkları, çözülüm sürecinin akilleri, hepsi aynı havuzun ürünü…

Ruhunu İslam’dan, mücadele gücünü damarlarındaki asil kandan alarak, milli ve manevi değerlerimizden bir an olsun kopmadan, Türklük şuurundan en ufak bir sapma göstermeyen Türk milletinin hafızasından, andımızı söküp çıkaramayacaksınız.

Türk kimliğini yok etme gayreti içinde, her türlü fitneye başvuranlara inat, biz işe burada bir kez daha haykırıyoruz. Türk’üm, doğruyum, çalışkanım. Varlığım, Türk varlığına armağan olsun! Ne mutlu Türk’üm diyene!” cümleleri yer aldı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech