Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mağazada 300 pazarda 50 TL!”

Cuma pazarında oldukça uygun

Cuma pazarında oldukça uygun fiyatlarla satışa çıkarılan kışlık montlar Çanakkaleliler’den yoğun ilgi gördü. Mağazalarda 300-350 TL’ye satılan benzer montları pazarda 50 TL’ye alabilen vatandaş tezgahlara hücum etti.

Dolaplardaki yazlıkların yerini kalın kazak ve montlara bıraktığı Ekim ayının bu son günleri kışa hazırlık telaşıyla geçiyor. Soğuyan havalarla birlikte kışlık alışverişlerine hız veren Çanakkaleliler de kendilerini Cuma pazarına attı. Tezgahlarda görücüye çıkan montlar, yelekler tek tek seçildi, elendi, fiyat pazarlığı yapıldı… Piyasada yükselen fiyatlar vatandaşı her ne kadar ucuz ürüne yöneltmiş olsa da gözler, fiyatın uygunluğu kadar kalite de aradı.

 “Uygun fiyata kışlık mont”

Yaşanan kriz ortamında alım gücü giderek düşen vatandaş, alışverişini ancak pazar tezgahlarından yapabiliyor. Gıdadan giyime her sektörde peşi sıra yükselen fiyatlar pazara da yansımıyor değil. Ancak buna rağmen krizi fırsata çeviren satıcılar da var. Onlar ürünlerini piyasanın altında satışa çıkararak sürümden kazanırken vatandaş da uygun fiyata kışlık montunu temin etmiş oluyor. Benzer ürünlerin mağazalarda 300-350 TL’de aşağı satılmadığı hesaba katılırsa 50 TL’den satışa çıkan montların gördüğü rağbet daha anlaşılabilir bir hal alıyor.

Tunahan Ünsal-Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech