Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’den Anıtkabir’e

Çanakkale Bisiklet Platformu gönüllüleri

Çanakkale Bisiklet Platformu gönüllüleri Çanakkale’den Anıtkabir’e olan yolculuklarını gerçekleştirdiler.

Çanakkale Bisiklet Platformu’nun haberine göre 6 platform gönüllüsü Çanakkale’nin Evlatları Atasının İzinde 2 projesi ile Atatürk’ün gazilik unvanı aldığı, büyük destansı ve adını tarihe altın harflerle yazdırdığı Çanakkale’den, Türk Kurtuluş Savaşı’nın ve Türk İnkılâplarının büyük önderi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgâhı olan ve aynı zamanda Türkiye Cumhuriyetinin başkenti Ankara’da yer alan Anıtkabir’de son bulan bisiklet turlarını gerçekleştirdi.

Çanakkale Bisiklet Platformu Ana Destekçisi Mandarin GYG A.Ş. sponsorluğunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında yola çıkan ÇABİP gönüllüleri 680 km’lik yolu 5 gün gibi bir sürede tamamlayarak minnet ve şükranlarını iletmek üzere Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrini ziyaret ettiler.

Gönüllüler geçtiğimiz yılda Çanakkale’den Selanik’e Atatürk’ün Doğduğu evi ziyaret ederek projenin ilk ayağını başlatmışlardı. Ayrıca proje ile Çanakkale’de ve Türkiye’de bisiklet kültürünün yerleşmesini ve bisikletli ulaşımı yaygınlaştırmayı amaçlıyorlar.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech