Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muharrem çengeli mi?

26. Dönem CHP Çanakkale

26. Dönem CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz’ün son genel seçimlerde Milletvekilli adayı olarak gösterildi-gösterilmedi tartışmalarına dün bir yenisi daha eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi, Türkiye genelinde belirlediği 105 belediye başkan adayının ismini açıkladı. Çanakkale’de 6 Belediye başkanının ismi belirlenirken, Çan’dan Belediye Başkan adayı olduğunu örgütün desteğiyle açıklayan Bülent Öz’ün ismi bu listede yer almadı. Genel Başkanlık seçimleri sırasında Muharrem İnce’ye açıktan destek veren Öz, milletvekilliğine aday gösterilmemişti. Bayramiç Belediye Başkanlığında CHP’li başkan olmamasına karşın buraya isim belirlenip gösterilirken Bayramiç ile aynı şekilde, seçim ile ortak aday gösterilen Çan’ın adayının listede yer almaması dikkat çekti.

CHP tabanında Bülent Öz’ün isminin açıklanmaması nedeniyle “‘Muharrem’ engeli devam ediyor” yorumlarının yapılmaya başlandı. CHP’li üyeler, bu ‘Muharrem’ engelinin  Muharrem İnce mi yoksa Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’ten dolayı mı olduğu konusunda açıklık getirmedi. Bilindiği gibi Bülent Öz, 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin listesinde yer almayınca Çanakkale’de de CHP ikinci parti olmuş, birincilik ipini AK Parti’li Bülent Turan göğüslemişti.

Öte yandan hakkında pek çok iddialar bulunan ve seçimi kaybetmesi kesin gözüyle bakılan Geyikli Belediye Başkanı’nın ön seçim yapılmadan aday gösterilen isimler arasında yer alması da dikkat çekti.

Güngör Yıldız

 

 

 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech