Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

10 ayda 300 anne faydalandı

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi bünyesinde, Ocak 2018 tarihinden bu yana hizmet vermekte olan anne otelinden 10 ayda 300 anne ve anne adayı faydalandığı bilgisi paylaşıldı.

4 ODA 8 YATAKTAN OLUŞUYOR

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nin haberine göre; Hem annenin hem de bebeklerin iyileşme sürecini güçlendirmek, yenidoğan bebeklerin anne sütünden mahrum kalmamaları, anne ve bebeğin aynı çatı altında kalması amacıyla oluşturulan Anne Oteli, 4 oda 8 yataktan oluşuyor. Otel konforunu aratmayan ve annelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda düzenlenmiş olan anne otelinde  Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği ücretsiz olarak veriliyor.

Gebe oteli olarak da hizmet veren Anne Oteli’nde Çanakkale İl merkezinde yaşamayan ve yatış endikasyonu gerektirmeyen gerek uzak ilçelerden gerekse adalardan gelen, özellikle kış aylarında olumsuz hava şartlarından dolayı ulaşımın aksayabileceği dönemlerde doğumu yaklaşmış olan anne adaylarımız doğum sürecini otelimizde misafir olarak bekleyebiliyor.

TALİ: SICAK ORTAM ANNELERİ DE MUTLU EDİYOR

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ufuk Tali yapmış olduğu bilgilendirmede “Halkımızın beğeni ve memnuniyetini toplayan Anne Otelimizde yeni doğan yoğun bakımda yatan bebeklerimizin anneleri kalır, emzirme saatlerinde bebeklerinin yanına çıkarlar ve istirahatlerini yaparlar. Amacımız anne ve bebeğin aynı çatı altında olmasını sağlamak. Aynı zamanda Çanakkale il merkezinde yaşamayan ve yatış endikasyonu gerektirmeyen doğumu yakın anne adayları da buradan faydalanıyor. Hastane içerisinde olmalarına rağmen böyle sıcak bir ortamda kalabilmeleri anneleri ve aileleri mutlu ediyor.” dedi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech