Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halk Bahçesi incelendi

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan dün sabah saatlerinde Halk Bahçesi’nde teknik incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz yaz ayında değişim, bakım ve onarım çalışması kapsamında yenilenmeye başlayan halk bahçesi içinde bulunduğumuz günlerde neredeyse tamamen halkın kullanımına açıldı. Halk bahçesinde ufak rötuşlarda tamamlanarak, sadece kapının yapımı kaldı. Belediye İş Merkezi tarafından kalan Zübeyde Hanım Kapısı bu günlerde bitmek üzere. Kapının beton bloğu da tamamlanarak sadece boyama kısmının kaldığı belirtildi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan dün saatler 9.30’u gösterdiğinde Halk Bahçesi’nde teknik incelemelerde bulundu. Başkan Gökhan’a teknik inceleme sırasında Park ve Bahçeler Müdürü Göksel Koyuncu, Fen İşleri Müdürü Hakan İnci ve Belediye Başkan Yardımcısı Özdeyiş Çetin’de katıldı. Özellikle Park ve Bahçeler Müdürü Göksel Koyuncu yapılan çalışmaları ve şu anda düzenlenen alanları bir bir Başkan Gökhan ile paylaştı.

Park ve Bahçeler Müdürü Göksel Koyuncu, elektrik hatlarında arıza çıktığını ve bu arızaların giderildiğini belirtti. Başkan Gökhan, park içerisinde ışıklandırmanın yeterli olduğu bilgisini aldı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech