Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Çatıda 2.5 saat kaldı, sonunda pes etti

Çanakkale’de yine yeniden bir intihar vakası cereyan etti. Kepez’de kendisini beş katlı bir apartmanın dördüncü katından aşağıya sallayan şahıs, iki buçuk saat süren ikna çalışması ile intihardan vazgeçti.

Kepez’de eski Güzel Sanatlar Lisesi’nin hemen yakınlarında inşaat halindeki beş katlı bir apartmanın dördüncü katından kendisini aşağıya sallayan vatandaş korku yarattı. Saat 15.00 sularında apartmana intihar etme niyetiyle çıkan isminin M.O olduğu öğrenilen şahıs iki buçuk saat bulunduğu yerde kaldı. Polis ekiplerinin yoğun çabaları başta yanıt vermedi. Sürekli emniyet güçlerini kendisini aşağıya atmakla tehdit eden M.O’nun talebi Remziye ismindeki kadını görmek oldu. Sürekli olarak Remziye buraya gelecek diyen şahıs polisin iki buçuk saat aralıksız süren ikna çabasıyla aşağıya indirilebildi. Zaman zamanda bulunduğu yerden aşağıda bekleyen vatandaşlara taş atan M.O oldukça tepki çekti.

Apartmandan aşağıya indirilen şahıs önce Ambulansta sağlık tedavisi yapıldıktan sonra Emniyete götürülmek üzere Polis aracına bindirildi.

“Emniyetten Drone ile kayıt”

Yaşanan intihar teşebbüsünde polisin kullandığı teknik dikkatlerden kaçmadı. Emniyet güçleri Çanakkale’de ilk defa bir intihar girişiminde drone kullandı. Çanakkale’de Emniyet Müdürlüğü ekipleri, drone tekniğini ilk defa Cezaevinden kaçan bir mahkûmu yakalamak için kullanmıştı. Bu seferki kullanılan drone yöntemi Çanakkale’de intihar vakasında ilk olarak kayıtlara geçti.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech