Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ceylan, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde genel kurul olmadığı günleri Çanakkale’de ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek değerlendiriyor.

Meclis genel kurulunun olmadığı günleri Çanakkale’de geçiren CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, ilçe merkezlerinin yanı sıra belde ve köyleri de tek tek ziyaret ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu da ziyaretlerine Biga’dan başlayan CHP Milletvekili Ceylan, Bayramiç ilçesini ve Gümüşçay Beldelerini ziyaret etti.

Çanakkale Milletvekili Ceylan, ilk olarak Biga’da esnafla bir araya gelerek, burada esnafla görüş alış – verişinde bulunarak, “Türkiye’de demokratik bir yönetim sistemi oturtulmadan ve hukukun tesisi sağlanmadan krizden çıkılması beklenemez” diye konuştu. İktidarın dış politikayı yönetme becerisinin de mümkün olmadığını ifade eden Ceylan, “Yaşanan son olay Türk dış siyasetinin alay konusu olmasına neden olmuştur. ABD Başkanı, rahibin ailesi, eşi Cumhurbaşkanı’na teşekkürlerini iletiyor, bizimkiler “yargı bağımsızlığından” söz ediyor. Deniz Yücel olayında olduğu gibi. Hukukun işlemediği bir ülkede kriz son bulmaz” diye konuştu.

Esnaf ziyaretlerinde iktidarı ağır bir dille eleştiren Ceylan, Cumhurbaşkanı’nın “Bu fakir, bu görevde olduğu sürece, o teröristi alamazsınız!” sözlerini hatırlatarak, “Yaşanan tam bir komedidir. Türkiye tarihinin hiçbir döneminde, çuval olayı da dâhil olmak üzere, böylesi itibarsızlaşmamıştı. ” diye konuştu. Ekonomik krizin etkilerinin yıllarca esnafın üzerinden silinemeyeceğini ifade eden Ceylan, “Adaletin böylesi aleni ayaklar altına alındığı, Türkiye’nin itibarının sıfırlandığı bir noktada, krizden kurtulmayı beklemek imkânsızdır” dedi.

Biga’nın ardından Bayramiç’e geçen Ceylan, burada geçirdiği kaza sonucu ayağı kırılan bir partiliyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu. Ardından Bayramiç ve Gümüşçay beldelerinde vatandaşla bir araya gelen Ceylan, buralarda da halkın sıkıntılarını dinledi. Ekonomik krizin yarattığı etkilerini yerinde inceleyen Ceylan, bir araya geldiği esnafla da görüş alış – verişinde bulundu. Ceylan’ın Bayramiç ziyaretleri sırasında İlçe Başkanı Sururi Savaş, Belediye Başkan Adayı Mert Uygun ile İl Genel Meclisi adayı Zeki Sezer ve partililer de eşlik etti.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech