Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkaleli meslektaşımız TGF’nin yönetiminde

Çanakkale’de günlük olarak yayın

Çanakkale’de günlük olarak yayın yapan Kaleninsesi Gazetesi’nin imtiyaz sahibi olan Çanakkaleli meslektaşımız İlker Ülker, Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun (TGF) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Çanakkale Aktif Gazeteciler Dernek Başkanı ve Çanakkale’de günlük olarak yayın yapan Kaleninsesi Gazetesi’nin imtiyaz sahibi olan İlker Ülker, Türkiye’nin en eski ve en büyük basın meslek örgütü olan Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun (TGF) yönetimine seçildi.

Türkiye genelinin yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’dan da üye meslek örgütleriyle Türkiye’nin en büyük basın meslek örgütü olan TGF’nin 9. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Genel kurulda Yılmaz Karaca’nın listesinden seçilen İlker Ülker, TGF’nin Yönetim Kurulu’nda yer alan ilk Çanakkaleli isim oldu.

TGF’nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Yılmaz Karaca, İbrahim Erdoğan, Cafer Esendemir, Semra Şener, Turgay Demirtaş, Kenan Çimen, Bayram Ekici, Sezai Matur, Kemal Kapaklı, Derya Akbıyık, Cemal İncesoyluer, Levent Altun, İlker Ülker, Süleyman Akbulut, H.Özgür Özen.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech