Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tatlıya bağladılar

Önceki gün Adalet ve

Önceki gün Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) üyesi Cavit ve Sevgi Arsay ile Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek arasında yaşanan gerginlik, tatlıya bağlandı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek’in önceki gün ofisinde özel misafirleri vardı.

Parti üyelerinden Cavit ve Sevgi Arsay İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek’e ziyarette bulundu. Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Cavit Arsay; ” Merkez İlçe Başkanımız Yıldıray başkanımı eşimle önceki gün parti binasında ziyaret ettik. Uzun süredir işsiz olduğum için psikolojik olarak zorlu bir süreçten geçiyordum. Binada sıkıntılarımdan dolayı biraz sesimin tonunda yükselme oldu. Partiden de ayrıldık. Daha sonra sosyal medya hesabımdan bir paylaşım yaptım ancak paylaşımım yanlış anlaşıldı. Bu yüzden bugünde başkanımı ofisinde ziyaret ederek kendisinden özür diledim. Sorunumuzda çözüm buldu” dedi.

Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek de ziyaretten son derece mutluluk duyduğunu ifade ederek; “Cavit ve Sevgi kardeşimizin her zaman yanındayız. İlçe binasında o anki psikoloji ile Cavit kardeşimiz fevri davrandı. Biz kendisini hoşgörü ile karşıladık. Sorunlarına çözüm bulduk. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech