Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amatör Spor Haftası Atletizm Yarışmaları Rekor Katılım ile Sona Erdi

Çanakkale Gençlik ve Spor

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonun ortaklaşa düzenlediği 8-14 Ekim Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Amatör Spor Haftası Atletizm yarışmaları düzenlendi.

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun her yıl ortaklaşa düzenlediği 8-14 Ekim Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında 18 Mart Stadyumunda gerçekleştirilen Atletizm yarışmalarına geçen senelere nezaretten rekor bir katılım gerçekleşirken Amatör Spor Haftası Atletizm yarışmalarına 460 sporcu katıldı.

18 Mart Stadyumu Atletizm pistinde gerçekleştirilen yarışmalarda Minikler Küçükler Yıldızlar ve Büyükler kategorilerinde yaklaşık 460 sporcunun katıldığı Atletizm yarışmalarında sporcular dereceye girebilmek için birbirleriyle kıyasıya bir şekilde mücadele ettiler. Yarışmaların sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara madalyaları Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürümüz İsmail Hakkı Şenel Çanakkale Atletizm İl Temsilcisi Vijdan Berberoğlu ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech