Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2.700 nüfuslu Umurbey’de 56 taksi!

Dün Şoförler Odası Başkanı

Dün Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir kentteki taksicilerle bir araya geldi. Taksicilerle düzenlenen toplantıda Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, Umurbey’de mevcut durumdaki taksi plaka sayısına tepki gösterdiler. Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, 2 bin küsur nüfuslu Umurbey’deki 56 taksi plakasına tepki gösterdi. Özcan, “Bu yazıktır, günahtır” vurgusunda bulundu.

Çanakkale’de faaliyet gösteren taksiciler dün Marina Restaurant’ta Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan ile bir araya geldiler. Toplantıda Çanakkale’de 134 taksi plakası olduğu ama Umurbey’de 56 taksi olduğu konuşuldu. Umurbey’deki taksi plakalarına Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan tepki gösterdiler. Özcan,  “Bu durum sadece Umurbey’e zarar vermiyor, tüm ile zarar veriyor!” dedi.

“Taksi sayısı ihtiyaç durumunda artar”

Konuyla ilgili Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Taksi sayısı Çanakkale’de şu anda 134’tür ve bu sayı Çanakkale’ye yetmektedir. Çanakkale’de bir taksi kıtlığı yaşanırsa o zaman sorunu oturup değerlendiririz. Taksi sayısı Çanakkale’de kontrol altında tutulmaktadır.  Taksi sayısı ihtiyaç durumunda Oda ve Birlik Başkanları ile bir araya gelip rapor tutulup incelemeler sonucunda belirlenmektedir. Taksi sayısı arttıkça yeterli iş yapamam şikayetleri de artmaktadır. Taksi durağı sayısı istesek bu sayı artabilirdi. Eşe, dosta Umurbey gibi durak verilebilirdi. Bunu yaptığınızda arkanızda konuşuluyor ve durup dururken, adamın burada adı geçiyor” dedi.

“Umurbey’deki durum yazıktır, günahtır”

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan ise Umurbey’deki taksi plaka sayısıyla ilgili, “Bir beldemiz var 2 bin nüfuslu ve bu beldemizde 56 taksi var. Bu yazıktır günahtır. Belediye Başkanı’na söyledim. Her yerde bunu dile getireceğim. Senin taksici esnafına vermiş olduğun zarar il genelinde vermiş olduğun bir zarardır. Her platformda bunu söyleyeceğim” açıklamasında bulundu.

Tunahan Ünsal

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech