Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eceabat’ın ilk aday adayı; Koşal

Eceabat Belediye Meclis Üyesi

Eceabat Belediye Meclis Üyesi Timur Koşal, dün CHP ilçe başkanlığında yaptığı açıklamanın ardından Eceabat Belediye Başkanlığı için partisinden aday adaylığı başvurusunu yaptı. Koşal, yerel seçimlere az bir zaman kala Eceabat’tan ilk resmi adaylığını açıklayan isim oldu.

2014 yılından beri Eceabat Belediye Meclisinde gündem yaratan önergeleriyle ilçe halkının takdirini kazanan Emekli Öğretmen Timur Koşal, CHP’li üye ve encümen olarak görev yaptığı Eceabat Belediyesi’nin belediye başkanlığına resmi başvuru yapan ilk aday adayı oldu.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN İLK BAŞVURU KOŞAL’DAN

CHP Eceabat ilçe örgütünde ilk aday adaylığı başvurusu Koşal’dan geldi. Başvuru törenine ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri, partililer, ilçe esnafları ve ilçenin sevilen simaları katıldı. CHP’den Belediye Başkan aday adaylığı için yakın zamanda açıklama yapması beklenen Metin Övün ve Engin Karataş da yer alırken, AK Parti’den yakın zamanda Eceabat Belediye Başkan aday adaylığı açıklaması yapması beklenen Ali Karaman’ın da ilçedeki huzur, barış ve dostluk ortamının tesisi söylemiyle destekçi olarak katılması dikkat çekti. MHP İl Yöneticisi Zaim Kılıç’ın da adaylığını tebrik ederek hoşgörü pozu verdiği Koşal, böylece Eceabat Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylık başvurusunu veren isim oldu.

“PARTİMİN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

CHP Eceabat İlçe Başkanlığı’nda partililerin ve destekçilerin katılımıyla aday adaylık açıklaması yapan Timur Koşal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Yaklaşık bir yıldır belediye başkanlığı seçimi konuşulmakta, mevcut belediye başkanının keyfi, dayatmacı, Eceabat halkını ayrıştırıcı, ötekileştirici davranışları nedeniyle sıkıntılar yaşanmakta ve Eceabatlıların çoğunluğu kendince çareler aramaktadır. En çok da Eceabat ilçe başkanımız ve biz partililer çözüm yolları aramaktayız.

Belediye Meclis üyeliği sürecinde, Eceabat Halkının ve partimizin çıkarları doğrultusunda hareket etmeyi ilke edinerek, hep dikkatli ve hassas hareket ettim. Bu hassasiyetim neticesinde; özverili davranmam gerektiğinin bilinciyle, parti içi dengeleri ve halkın beklentilerine göre dengeleri korumak için  bir süre sessiz kalmayı ve partimin başarısı için çalışmayı planlamıştım.

Eğer her kademedeki parti yöneticilerimin, ön seçim sürecinde üyelerimizin Belediye başkanlığı adaylığına layık görüp oy vererek liyakatimi onaylamaları söz konusu olursa, Eceabat’ta partimin başarısı ve Eceabat Belediye Başkanlığını kazanmak için tüm gücümle çalışacağım.

Eceabat’ı daha güzel bir hale getirmek ve ömrümün son yıllarını da huzurla geçirmeyi planladığım Eceabat’ı el birliği ile geliştirmek ve özellikle bu ilçeyi partime kazandırmak için Belediye Başkanlığı aday adaylığımı sizlerin huzurunuzda ilan ediyor ve takdirlerinize sunuyorum.”

Koşal, partisi tarafından takdir görmeyip aday olamaması halinde hiçbir unvanı olmasa da parti yetkililerinin vereceği görevi yapacağını vurguladı ve “2019 Yerel Seçimlerinde partimin başarısı için çalışmaya devam edeceğim.” diye konuştu.

CHP İlçe Başkanı Muzaffer Övün’ün programı olması sebebiyle Koşal, başvuru dosyasını İlçe Saymanı Emel Badem’e teslim etti.

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech