Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇTSO Kurumları ziyaret etti

ÇTSO Yönetim Kurulu, Baro

ÇTSO Yönetim Kurulu, Baro Başkanlığı, Çanakkale Boğaz Komutanlığı, İL Jandarma Komutanlığı ve 116 Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Ziyaretlere Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Yalman, A.Semih Toprak, Deniz Tennioğlu ve Ersin Kahraman ile Genel Sekreter Sema Sandal katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, bölgenin sosyal ve ekonomik kalkınması için yapılacak tüm faaliyetlere koşulsuz destek sağlanacağını ifade ederek, Baro Başkanı Bülent Şarlan, Çanakkale Boğaz Komutanı Levent Kerim Uça, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük ve 116 Jandarma Albay Alay Komutanı Ünal Hayal’e yeni görevlerinde başarılar diledi. Ayrıca Odanın yürütmekte olduğu sosyal ve ekonomik dengeleri geliştirici, rekabeti arttırıcı projeler hakkında bilgi verdi. ÇTSO’nun siyaset üstü bir kurum olduğunu ve üye odaklı çalıştıklarını belirterek; “7200 üyeli bir kamu kurumuyuz. Üyelerimizin sorunlarını, çözüm önerilerimizle birlikte ilgili kurumlara iletiyor ve takip ediyoruz. İktidarı, muhalefeti tüm vekillerimizle paylaşıyoruz. Gerek kendi faaliyetlerimiz gerekse lobicilik çalışmalarımızda yerel aktörlerin desteğini de hissetmek istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech