Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyük ustaya büyük vefa

Kepez Belediye Başkanı Dr.Ömer

Kepez Belediye Başkanı Dr.Ömer Faruk Mutan, Türk tiyatrosunun değerli isimlerinden Levent Kırca’yı vefat yıldönümünde andı. Başkan Mutan, Kırca’nın el yazısıyla kendisine hitaben yazdığı mektubu da Belediye Başkanlığı katında uzun bir süredir sergilerken büyük ustaya verdiği değeri de her fırsatta gösteriyor

Türk tiyatrosunun büyük ustası ve ‘Olacak O Kadar’ programıyla hiciv komedisini ülkeye sevdiren Levent Kırca, ölümünün 3. yılında çeşitli platformlarda anıldı.

“ATATÜRK’LE KALIN…”

Sosyal medya üzerinden Levent Kırca ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Kırca için; “Atatürk Devrimlerinin ve Demokrasi’nin aşığı, Usta sanatçımız Levent Kırca’yı aramızdan ayrılışının 3. yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyorum. Atatürk’le kalın, Cumhuriyetle kalın, hoşça kalın.” dedi.

KIRCA’DAN MUTAN’A MEKTUP

Mutan’ın çerçevelettiği Kırca mektubunda şu ifadeler yer aldı:

“Sayın Ömer Faruk Mutan. Değerli Başkanım. Merhaba.

Levent Kırca Tiyatrosu olarak ‘Azınlık’ ve ‘İçerdekiler’ adlı oyunlarımızla birlikte ‘Ateşin düştüğü yer’ adlı oyunlarımızla birlikte bir de çocuk oyunu oynamak istiyoruz. 11-12 Ocak tarihinde başlayarak Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri komple istiyoruz. Zaman zaman da İstanbul’dan Farklı Sanat etkinliklerimizi de buraya taşımayı düşünüyoruz. (Bale, Opera, Müzikal) gibi… Günlük ödememiz gereken meblağ (300) TL üç yüz gibi düşünüyoruz.

Etkinlik dışında Büfe gelirini bize bırak abi derseniz ufak tefek yiyeceğin, içeceğin, dergi poster gibi şeylerden elde edilecek gelirle salonu Geliştirmeye ve Tiyatroya sık bir şekilde dönüştürmeyi düşünüyoruz. İstanbul’a döndüğümüzde bilboard reklamları dokümanı ivedilikle vermeyi düşünüyorum.

Salonun dönüşüm hazırlıkları için ben Programlı bir şekilde çalışacağım.

Durum şimdilik budur. Bu vesile ile saygılarımı sunuyorum.

8.11.2013

Levent Kırca”

Eylem Gözeldere – Yıldız Sağlam

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech