Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İkinci buluşma yeri Çanakkale olacak

İlki İstanbul’da İDO öncülüğünde

İlki İstanbul’da İDO öncülüğünde gerçekleşen Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmaların İnsan Kaynakları yöneticilerini buluşturan, Denizci İnsan Kaynakları Profesyonelleri Çalıştayı, ikinci kez bir araya geliyor. İkinci buluşma, 12 Ekim Cuma günü GESTAŞ’ın ev sahipliğinde Çanakkale’de gerçekleşecek.

GESTAÅž’ın haber bültenine göre; Ä°kinci çalıştayda Ä°DO, Arkas, Budo, Cenk RoRo, Ä°zdeniz, Mavi Marmara, Negmar, Åžehir Hatları, Turyol gibi ÅŸirketlerin Ä°nsan Kaynakları yöneticileri yer alacak. Denizcilik sektörünün Ä°K yöneticilerini bir araya getiren ve ikincisi düzenlenecek olan çalıştay, sektörün önde gelen firmalarının bir arada çalışma yapmasına imkan tanıyor. Yöneticilerin insan kaynakları alanında yaÅŸanan güncel geliÅŸmeleri deÄŸerlendirdikleri Ä°nsan Kaynakları Profesyonelleri Çalıştayı, yaÅŸanan sorunların çözümü, gerçekleÅŸtirilen uygulamalar gibi baÅŸlıklarda fikir alışveriÅŸinde bulunulmasına yardımcı oluyor.

ÖNCE ÇALIŞTAY SONRA TROY

GESTAŞ’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek çalıştay, Kolin Otel’de yapılacak. Saat 10.00’da GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu’nun açılış konuşmasıyla başlayacak çalıştay, Çanakkale Liman Başkanlığı’ndan Uzman Özgür Üreyil’in ‘Gemi Adamı yönetmeliğindeki değişiklikler’ konulu sunumuyla devam edecek. İDO Hukuk İşleri Müdürü Ömer Tosun’un ‘Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme ve Şirketlere Getirdikleri Yükümlülükler’ konulu söyleşisi ve Sosyal Güvenlik Denetmeni Mehmet Uğur Yavuz’un ‘Gemilerde Sosyal Güvenlik Uygulamaları, Sorunlar ve Çözümler’ sunumuyla çalıştay zenginleşecek. Çalıştay, gün sonunda Troya Örenyeri’nin ziyaret edilmesiyle son bulacak.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech