Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenciler artık Kepez’den dolanmıyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi, ana giriş kapısında yaz döneminde başlayan ve okullar açıldıktan sonra da devam eden tadilat dolayısıyla otobüsler Kepez’den dönüş yapmak zorunda kalıyordu. Kapının tadilatı devam etse de geçişe açılacak kadar tamamlaması sorunu çözdü.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi, ana giriş kapısında yaz döneminde başlayan tadilat devam ediyor. Üniversite giriş ve çıkışları, kampüsün diğer kapılarından sürdürülürken otobüsler Kepez’den dönüş yapmak zorunda kalıyordu.

Tadilat dolayısıyla girişi kapalı olan Terzioğlu Yerleşkesi’ne araç giriş ve çıkışları; üniversitenin 3. giriş kapısından (Çanakkale-İzmir Karayolu üzerinde, Çanakkale Şehitleri Yerleşkesi’nin (İlahiyat Fakültesi) karşısı ve yeni adliye binasının arkası) ve TOKİ yanındaki ÇOMÜ Spor Merkezi’nin (Eski BESYO) yanındaki giriş kapısından yapılıyordu. Üniversite Terzioğlu Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen tak projesi kapsamında yapılan çalışmalar nedeniyle ana giriş kapısının kapalı olunca eğitimine başlayan öğrenciler otobüsler ile Yeni Adliye Binası arkasındaki kapıdan girerek Siyasal Bilgiler Fakültesi duraklarından dönüş yaptıktan sonra okula ulaşıyordu.

Kapının tadilatı henüz sona ermedi ancak otobüsün geçişine izin verilecek kadar tamamlandı. Sorunun çözülmesiyle okula gitme süresi kısaldı.
Yapılan tadilat ile geriye çekilen kapının yeni hastanenin önünü açması amaçlanıyor.

Yıldız Sağlam

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech