Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
İskender Kardaşlar

MakKinzi ve Mriz!

Tek adam pardon başkanlık sistemlerinde, Başkanı beklemeden‘öten’kaybeder arkadaş! Nası yani? Uzun hikaye ama özetlemeye çalışayım.

 

Şöyle; bildiğiniz gibi epeydir cinnet ülkemizde “mriz” yaşanıyor, kriz değil dikkatinizi çekerim. Mriz! Bu ne diyecekseniz de demeyin…

 

İşte gavurcuklar bizi çekemediklerinden falan, önce dolarla oynadılar.

 

Halbuki, faiz sebep enflasyon neticeydi… Kimse bunu başkan kadar algılayamadı. Merkez Bankası bile… Ancak bu banka bağımsız olduğundan elden ne gelirdi? Hiç! O kadar anlattı dinlemediler.

 

Kara delik gibi cari açığımız, Amerikan Merkez Bankası’nın faiz kararları… Dolardaki bolluğun ve ucuz para döneminin bitişi… Ama bizim Allah’ımız vardı.

Çok şükür.

 

Tutturdular bir Rahip. Hiç alakası yoktu. Zararlı faaliyet yürütüyordu, yakaladılar, bağımsız yargı dosyasını inceledi, kararını verdi. İçeri attılar.

 

Amerika’nın şımarık başkanı, avenjelik avenjelik hareketler yapıyordu. Daha saçını taramasını bilmiyor… Neyse. Şov yapıyordu yani. Doların artışıyla Brunson’un alakasının olmadığını başkanımız biliyordu… Tam söyleyecekti hep tuttular. Araya kıramadıkları giriyor olmalıydı. Hakikatli bir insan evladı da böyle yapar zaten. Sonunda bu tutmalara dayanamadı. Kıramadıklarını kırmanın sırası gelmişti. Alakası yok! dedi.

 

Ne demek al papazı, ver papazı… Bu metin yazarları var ya… Kızılcık sopasıylan girişecen bunlara… İlginçlik olsun diye hep tufaya getiriyorlar adamı… Kaç defa bak kaç defa şaşırttılar yani…

 

Bu arada…

Bütün veya yarım yandaşların tümü şapa oturdu. Bir basın düşünün yani, Medya… Demokrasinin 4. Gücü… Alakası yok, basın masınmış… Yok öyle bi kuvvet dedi Başkan… Medyaylan demokrasi olmaz ki… Ekönömiyi biliyorum demişti Bahçeli misal… Bilmiyormuş işte. Makkinzi’yi ben mi övdüm?

 

Halâ konuşuyorlar yahu, ayarım kaçıyor yemin ederim. Bi kere kimse bu mevzuları milletimizden ve ondan güç alıp, milleti temsil eden Başkanımızdan daha iyi bilemeeeez! Bu kafalara girsin. Bir daha da çıkmasın.

 

Haaa gittin bir danışmanlık şirketi buldun. Evet bu şirket, yani Makkinzi ilen daha önce de çalışılmış. Adamların referansı var. Tamam ama bizim çocukların nesi vardı da gittiniz bu adamları buldunuz? Başkana sordunuz mu? Adamlar için Amerikânın derin devletine çalışıyorlar diyerek dedikodu çıkmış… Bi soraydınız…

 

Yenimahalle’ye sormamışlar belli. Sorsalar söylerdi. Sorsalar 15 Temmuz’u da söylerdi. Sormayana söylenmez… Devlet terbiyesi bunu emreder.

 

Nihayet, Başkanımız gidişata el koydu! Mriz olmadığı gibi, varsa bile biz kendi içimizde hallederiz, gavur danışmana gerek yok mealinde konuştu. Tam öyle demedi ama biz anladığımıza bakmalıyız. Lafın tamamı aptala söylenir.

 

Herkes merak ediyor?

 

Damat ve Bahçeli ne diyecek Başkanın bu ferasetli ve isabetli görüşlerine…

 

MakKinzi’yi Başkandan izin almadan öven yandaş basın kazı nereye çevirecek ki yanmasın…

 

Şu iyice anlaşılmalı: Bu ülke artık Başkan varsa var, yoksa yoktur… Hariçten gazel okumanın bu memlekete faydası yoktur.

 

Başkanlık sistemini anlamayan zavallılara bir kez daha hatırlatmak istedim.

 

Bir de yandaş falan diyorlar, yandaş mandaş bunlar basın masın değil.

Ayrıca olsa ne yazar? Bunlarla demokrasi olmaz.

 

Bizzat Başkanımız böyle ifade etti yani… Dikkat buyrunuz.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech