Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kazancının %30’u LÖSEV’in

Üniversite öğrencilerinin en çok

Üniversite öğrencilerinin en çok vakit geçirdiği yerlerden biri olan Kafedeyim, 6. Yılında örnek bir kampanyaya imza attı. Şirket kârının %30’unu LÖSEV’e bağışlıyor.

6. yılında örnek bir projeye imza atan Kafedeyim işletmesi yıl sonunda ortaya çıkacak olan karının %30’unu LÖSEV’e bağışlayacak.
İşletmeci Alaaddin Gönül ve annesi bir aile şirketi olduklarını ifade ederek LÖSEV’in üniversite içindeki etkinliğinden etkilenip bu yola çıktıklarını söylüyor.

Kampanya hakkında konuşan Alaaddin Gönül; “3 şubemiz var.  AVM, Terzoğlu ve Şekerpınar Kampüsleri’nde faaliyetimizi sürdürüyoruz. Bu yıl şirketimizin 6. yıl dönümü.  Biz de 6. yılımıza özel olarak şirketimizin kâr marjını LÖSEV’e ayrıyoruz.” Şeklinde konuştu.

“Aile olarak etkilendik”

Gönül, bağış kararını nasıl aldıklarını ise şöyle anlattı: “LÖSEV üniversitede bir etkinlik gerçekleşirken aile olarak biz etkilendik. Bağış yapmaya karar verdik. Yıl sonunda ortaya çıkan kar marjından gelir vergisi düşüldükten sonraki karı %30’u LÖSEV’in.”

Tepkiler olumlu

Gelen tepkilerin olumlu olduğunu söyleyen Gönül;  “Olumlu anlamda tepki alıyoruz. Farklı şekilde destek vermek isteyenler oluyor. Herkesin bu projeyi onayladığını biliyoruz. Olumsuz tepki almadık. Tarım faaliyetine de devam ediyoruz bu işin dışında. Şirket ortak göründüğü için toplam gelirden ayrılıyor bu bağış.” dedi.

“Parasal düşünmüyoruz

Dolaylı da olsa öğrencilerin de katkı sağladığı projeyle ilgili konuşan Gönül, son olarak; “Öğrenci topluluklarına yardım etmeye de çalışıyoruz. Biz manevi sorumluluk olarak kabul ettik. Projeyi parasal olarak düşünmediğimiz için verilmesi gerek bir yer varsa bağış oranındır diye düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech