Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇTSO’dan Kuzuloğlu geçti

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, ÇTSO Söyleşileri kapsamında; M. Serdar Kuzuloğlu’nu ağırladı. Kuzuloğlu söyleşisi ilgiyle takip edildi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Gazeteci, Yazar, Tv Programcısı ve Yeni Nesil Yaşam Uzmanı M. Serdar Kuzuloğlu’nu ağırladı. ÇTSO tarafından düzenlenen ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda tecrübesi, birikimi ve uzmanlığı ile marka olmuş kişilerin katılımı ile yapılmak üzere başlatılan ÇTSO Söyleşileri’nin 5. Etkinliği, 6 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 14.00’de ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde M.Serdar Kuzuloğlu’nun  konuşmacı olarak katılımı ile gerçekleştirildi.

“Kendimize dönüp karar vereceğiz”

Kuzuloğlu, Yeni Dünya, Yeni Şirket, Yeni Tüketici konularında konuştu. Konuşmasının bir bölümünde şu ifadeler yer aldı: “Bizim gerçekten, reel ekonomi anlamında, makinaların çalıştığı ürettiği alanda bir şeyler yapmamız lazım ki istihdam yaratalım, borçlarımızı ödeyelim. Para kazanalım, geleceğe umutla bakalım, bu ülkeye daha fazla kazandırmak için geleceğe umutla bakalım. Bugün kendinize rakip gördüğünüz ülkelerin standartlarına ayak uydurabilirsek hatta tercihen önüne geçebilirsek kazanacağız. İsteyen olursa en imkansız şartlarda bile bir şey yapabiliyor. Eğer isteği yoksa kültürü o yönde değilse dünyanın en gelişmiş sistemi ve para pulu da verseniz olmuyr. Mesele şu; kendimize dönüp karar vereceğiz. ”

Kuzuloğlu’na söyleşinin ardından Çanakkale’ye dair kitaplar hediye edildi.

Yıldız Sağlam

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech