Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avcılık Fuarı Başladı

1.Avcılık, Atıcılık, Doğa Sporları

1.Avcılık, Atıcılık, Doğa Sporları ve Kırsal Turizm Fuarı Agonya Fuarcılık organizasyonunda Kepez’de Kapalı Pazar Yeri’nde 8-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

Agonya Fuarcılık’ın organizasyonunda Kepez’de gerçekleşecek olan 1.Avclık, Atıcılık, Doğa Sporları ve Kırsal Turizm Fuarı’nın lansman toplantısı Cumartesi günü, saat 11.00’de Truva Otel’de gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıya Agonya Fuarcılık’ın kurucusu Musa Uzun, Avclık Federasyonu Başkanı Hüseyin Bilgiç ve Avcı hikayeleri anlatıcısı Mustafa Kemal Özçetin katıldı. Basın mensupları ile bir araya gelen fuar yetkilileri ve bileşenleri fuar hakkında bilgilendirmelerde ve açıklamalarda bulundular.

“Kepez Belediye Başkanlığı’na teşekkür ediyoruz”

Fuarla ilgili açıklamayı Agonya Fuarcılık’ın kurucusu Muza Uzun yaptı. Uzun’un yapmış olduğu açıklamada, “Avcılık, Atıcılık ve Doğa Sporları Fuarı Agonya Fuarcılığın 2’inci fuarı olacak. Bunu Çanakkale’deki Avcılık Federasyonu ve Avcılık Dernekleri ile birlikte iş birliği içerisinde karar verdik ve Çanakkale’deki potansiyelin görülmesini amaçlıyoruz. 8–11 Kasım tarihleri arasında Kepez Pazaryerinde yapılacak. Kapalı Pazar Yerinin tahsisinde kolaylık gösteren, yardımcı olan Kepez Belediye Başkanlığına teşekkür ediyoruz. Avcılık Atıcılık ve Doğa Sporları Başkanlarımızı da bu fuarı destekledikleri için teşekkür ediyoruz. Birlikte yapacağımız için memnunuz.

“Fuara kentin kuruluşlarından destek bekliyoruz”

Çanakkale’ye kazandırılacak olan böyle bir etkinliğin yapılmasında, güzel olmasında, Çanakkale’ye yakışır hale gelmesinde basın mensuplarımızın da katkılarını bekliyoruz. Kentin kuruluşlarının da katkısını bekliyoruz. Fuarımızda gelenlerin memnun ayrılacağı etkinlikler planladık. Bu etkinlikler içerisinde çocukluğumuzdaki sapanla yapılan atışların bir tekrarı olacak. Trap yarışması olacak, dipçik ölçüsü alma etkinliği olacak, av köpeklerinin kaydedilmesi ile ilgili kurum burada stant açıp kayıt yapacak. Buna benzer etkinliklerimizi katılımcıları memnun etmek, fuarımızı gezmelerinde güzel bir gün geçirdim diyebilmeleri için planladık. Katılımcılar bekliyoruz. Bu sektöre satış yapan firmaların fuar alanımızda stant açarak potansiyel müşterileri ile buluşmasının kendilerine katkı sağlayacağını, kentin ekonomisini katkı sağlayacağını düşünüyoruz.

“Tarım Fuarında listeye girdik”

Ayrıca bu fuarın ülke çağında yakın illerdeki duyulması sonucunda kente gelecek ziyaretçilerin kent turizmine ve ekonomisine katkı sağlamasını bekliyoruz. Yararlı olacağını düşünüyoruz. Biz Çanakkale’nin tek yetkili fuarcılık firması olarak Çanakkale’de yeni fuarlar yapmaya devam edeceğiz. Tarım fuarımızın da ikincisi onay alarak listeye girdi. 2019 yılında da 2-5 Mayıs tarihlerinde de onu yapacağız” cümleleri yer aldı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech