Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Komite Başkanları toplandı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Komite Başkanları, sektörel bazda yaşanan sorunları ve ekonomik gelişmeleri konuşmak amacıyla toplandı.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Komite Başkanları toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu başkanlığında toplandı.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Volkan Temiz, Berkin Karaca, Semih Toprak ve Deniz Tennioğlu’nun da bulunduğu toplantıya, 1.Komite Başkanı Serhat Soydan, 2. Komite Başkanı Bülent Bayat, 5. Komite Başkanı Emre Altındal, 7. Komite Başkanı Ersin Vural, 10. Komite Başkanı Kadir Alaylı, 11. Komite Başkanı Ercan Döner, 13. Komite Başkanı Mehmet Uz, 14. Komite Başkanı Sezer Güner, 15. Komite Başkan Yardımcısı Hakan Doğan Kayalı, 16. Komite Başkanı Armağan Aydeğer, 17. Komite Başkanı Nazmiye Gök, 18. Komite Başkanı Ferdi Acar, 19. Komite Başkanı Özgür Erbil, 20. Komite Başkanı Faruk Kartal katıldılar.

Sektör sorunları ve genel ekonomik olayların görüşüldüğü Komite Başkanları toplantısında, ağırlıklı olarak inşaat sektöründe yaşanan sıkıntılar ve bankaların iş dünyasına karşı olumsuz tutumu dile getirildi. Lokomotif bir sektör olan inşaat sektöründe meydana gelen olumsuzlukların zincirleme diğer sektörleri de etkilediği belirtilerek; ruhsat, yüksek harçlar, bürokrasiden kaynaklanan gecikme konularını görüşmek üzere ayrı bir toplantı yapılmasına, bankaların adil olmayan ve adeta kilitleyen yaklaşımlarının da ilgili mercilere  aktarılmasına karar verildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu toplantıya katılan Komite Başkanlarına teşekkür ederek : ” Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası siyaset üstü bir kurumdur. Bizler mesleki faaliyetlerin kolaylaştırılması, iş dünyasının önünün açılması için çalışıyoruz, lobicilik yapıyoruz. Destek olanlara teşekkür ettiğimiz gibi zorlaştıran, köstek olan kişi ya da kurumları eleştiririz.  Böyle bir dönemde Sayın Cumhurbaşkanımızın söylemlerinin ve talimatlarının tam aksine bir tutum sergileyen, keyfi uygulamalarla adeta işkence eden bankaları kınıyoruz.

İnşaat sektörünün rahatlaması için yabancılara konut satışı ile ilgili girişimlerimiz devam ediyor. Ticaret Sitesi ile ilgili de mevcut Küçük Sanayi Sitesi ile görüşüyoruz ve mutabıkız. “dedi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech