Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ak Parti’den Diyanet Sen’e ziyaret

AK Parti Çanakkale İl

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız ve Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle Diyanet-Sen Çanakkale Şube Başkanı Sefahattin Çiloğlu ve Diyanet-Sen Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız;

“Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik duygularımızı, hoşgörü anlayışımızı güçlendirdiğimiz camilerimiz; aynı safta omuz omuza namaz kıldığımız ibadet mekânlarıdır.Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminde camilerimizin minarelerinden yükselen salalar, halkımızın birlik ve beraberlik şuurunu zirveye çıkarmış ve hep birlikte bu işgal girişimine karşı vatan savunması yapılmıştır. “

Toplumumuzda temel insani ve ahlaki değerlerin yaşamasına, toplumumuzun manen yükselmesine önemli katkılar sağlayan, samimi davranış ve güler yüzleriyle gönlünü bütün insanlara açan, hikmet dolu sözleri, hoş sohbetleriyle herkesin gönlünü kazanan ve din hizmetlerini en güzel şekilde sunmaya gayret eden din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech