Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtar Kızoğlu adaylığını açıkladı

Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Evren

Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Evren Kızoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kendisinin ve azalarının yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Muhtar Hulusi Evren Kızoğlu, mahalleliden helallik isterken azalarıyla birlikte yeni dönemde bir kez daha göreve talip olduklarını açıkladı. Kızoğlu, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Sevgili dostlarım, Cevatpaşa Mahallesinin değerli sakinleri; şahsıma ve azalarıma duyduğunuz güven ile göreve getirdiğiniz 2014 seçimlerinden bu güne kadar sizler ve mahallemiz için hep daha güzelini, hep daha fazlasını amaçlayarak hizmet ettik. Bu süreçte hatalarımız ve eksiklerimiz, istemeyerek de olsa kırdıklarımız var ise hepsi için özür diler, haklarını helal etmelerini istiyoruz. Bizlerin dokunduğu, taleplerine, dertlerine çözüm olabildiklerimize hakkımız helaldir…

2019 Yerel Seçimlerinde Cevatpaşa Mahallemizin Muhtarlığına tekrar aday olduğumuzu sizlere duyurmak isterim. Seçim çalışmamızda, bu güne kadar yaptıklarımız ve gelecek dönem için planladıklarımız hakkında paylaşımlar yapacak, sizlerin oy ve takdirine talip olacağız…”

Görevini layıkıyla yapan Muhtar Kızoğlu, paylaşım yapar yapmaz mahalle sakinlerinden ve kentlilerden büyük destek gördü.

Eylem Gözeldere

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech