Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Baja Troia’nın startı verildi

İstanbul Off-Road Kulübünce (İSOFF)

İstanbul Off-Road Kulübünce (İSOFF) bu yıl ikincisi 2018 Troya Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Baja Troia Turkey 2018” başladı. Açılış seremonisini vatandaşlar da ilgiyle takip etti.

İstanbul Off-Road Kulübü (İSOFF) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Baja Troia Turkey 2018”in startı verildi. 2018 Troya Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Baja Troia Turkey 2018” Truva Atı önünde yapılan seremoniyle, 6 ayaklık uluslararası off-road yarış serisi “East European Tout Terrain Series”in 5’inci ayak yarışları önceki gün başlamış oldu.

Kordon’da Truva Atı önünde gerçekleşen başlangıç seremonisine; Çanakkale Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği (ÇATOD) Başkanı Armağan Aydeğer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sedat Bektaş, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Çanakkale Şube Başkanı Ahmet Çelik ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) İl Temsilcisi Mustafa Kansu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Baja Troia Turkey 2018 yarışlarının ralli kategorisinde 37, motosiklet kategorisinde 33 araç, 800 kilometreyi aşkın yol yapacak. 4×4 araçlar, buggyler, ATV ve UTV’ler ile motosikletlerin yüksek hızlı performanslarını sergileyeceği yarışlarda İtalya, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Sırbistan ve İsrail’den gelen ekiplerin yanı sıra Türkiye’den de off-road ve motosiklet branşının önde gelen isimleri yer alıyor.

Yıldız Sağlam

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech