Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFAD İtfaiye haftasını kutladı

İtfaiye Haftası nedeniyle Vali

İtfaiye Haftası nedeniyle Vali Yardımcısı Cezmi Batuk ve AFAD İl Müdürü Levent Yılmaz Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek itfaiyecilerin itfaiye haftasını kutladı.

Çanakkale AFAD İl Müdürü Levent Yılmaz ziyarette, il ve ilçelerde bulunan itfaiye teşkilatları ile birlikte pek çok görevi birlikte icra ettiklerini ifade ederek; “24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde olan itfaiye çalışanları büyük bir özveriyle vazifelerini yerine getirmektedir. Bilindiği üzere itfaiyecilik mesleği, birçok riski beraberinde taşıyan ve büyük sorumluluklar getiren bir meslektir. Her türlü acil durumlarda hayatlarını tehlikeye atarak, mesai kavramı gözetmeksizin zor şartlarda görev yapan bütün itfaiye çalışanlarımızın itfaiye haftasını kutlar, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim. ” dedi.

İtfaiye teşkilatlarının araç ve gereç kapasitesinin arttırılması gerektiğini de söyleyen AFAD Müdürü Yılmaz; “İtfaiye teşkilatlarımız ne kadar donanımlı olursa şehrimiz o kadar güvende olacaktır. Teknolojik donanıma sahip araç ve gereçlerin acil durumlarda kullanımı çok önemlidir. AFAD olarak meydana gelen yangınlarda, trafik kazalarında ve arama kurtarma çalışmalarında il ve ilçe itfaiye teşkilatlarımıza her zaman destek veriyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech