Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

eTwinning Bölgesel Çalıştayı Çanakkale’de yapıldı

2018 eTwinning Bölgesel Çalıştayı

2018 eTwinning Bölgesel Çalıştayı Çanakkale’de gerçekleştirildi.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün haberine göre eTwinning Bölge Çalıştayı 27-29 Eylül 2018 tarihlerinde Kolin Otelde yapıldı. Eğitim Teknolojileri Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Mustafa Hakan Bücük’ün katılımıyla yapılan toplantıya eTwinning Türkiye Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer, İl Koordinatörleri Sorumlusu Dr Hülya Bal, 14 il eTwinning temsilcileri toplam 160 öğretmen ile Ulusal Destek Ekibi katıldı (UDS).

Toplantıda öğretmenlerin proje sunuları, İl Koordinatörlerinin Twinpace Uygulamaları ve web 2.0 araçları eğitimleri ve UDS ekibi tarafından eTwinning bilgilendirme sunumları gerçekleştirildi. Toplantı katılımcı öğretmenlere sertifika takdimi ile sona erdi.

eTwinning nedir?

Eşleştirme olarak da çevrilebilecek olan twinning kelimesinin, elektronik ortam kısaltması olarak kullanılan e harfiyle birleşmesinden oluşmuş bir terim.

eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech