Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Aynalı Çarşı Esnafı ile Güç Birliği

 

Dün sabah kahvaltısını Aynalı Çarşı Esnafı ile birlikte yapan Çanakkale Güç Birliği Platformu üyeleri, Esnaf Komisyonu başkanlığında düzenlenen etkinlik kapsamında, Aynalı Çarşı Türküsünü de söylemeyi ihmal etmedi.

Çanakkale’nin öksüz ve yetimlerine, kadınlarına ve yaşlılarına duyarlılığı ile öne çıkan, toplumu kaynaştırmaya ve eğitmeye dönük etkinlikler yapan Çanakkale Güç Birliği Platformu’nun Esnaf Komisyonu anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Güç Birliği Esnaf Komisyonu, Aynalı Çarşı ve civar avlularda dükkânı olan esnafı, kahvaltıda buluşturuldu. Esnafa poğaça, simit, börek, peynir ikramı yapıldı. Nursevil ve Burhanettin Uysal çifti tarafından kahramanlık türkülerinin söylendiği programda bazı esnafların gözyaşlarına tutamadı.

ESNAFA 103 YILLIK KURŞUN ARMAĞAN EDİLDİ

Programda Çanakkale Güç Birliği Platformu Başkanı Gökhan Bayram, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, Çanakkale Güç Birliği Platformu Esnaf Komisyonu Başkanı Cemile Kırgız, Aynalı Çarşı Başkanı Neslihan Ar konuşma yaptı. Esnaf Birlikleri Başkanı tarafından yapılan çekilişle belirlenen çarşı esnafından Neslihan Ar’a Türk Bayrağı ve Çanakkale Savaşlarında kullanılan 103 yıllık mermi armağan edildi. Programda Ahmet Uslu ise Aynalı Çarşı Türküsünün mazisi hakkında bilgi verdi.

AYNALI ÇARŞI TÜRKÜSÜNÜ BU KEZ DE AYNALI ÇARŞI ESNAFI SÖYLEDİ

Düzenlenen kahvaltılı buluşma, Aynalı Çarşı esnafının, çarşının kapısında Aynalı Çarşı Türküsünü hep beraber söylemesi ile son buldu. Güç Birliği Platformu Başkanı Gökhan Bayram, Çanakkale için çabalayan bir topluluk olduklarını ifade ederken, Güç Birliği Esnaf Komisyonu Başkanı Cemile Kırgız ise komisyon üyeleri Gülümser Can, Çiğdem Uysal, Burak Or ile destek sunan esnafa teşekkürlerini sundu.  Haber Merkezi

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech