Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sezonun ilk hazırlık maçında kazanan olmadı

2018-2019 sezonunda Vestel Venüs

2018-2019 sezonunda Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek olan Çanakkale Belediyespor kadın voleybol takımı Cuma günü, ilk hazırlık maçında, sahasında İstanbul temsilcisi Sarıyer Belediyespor’u konuk etti.

Çanakkale’yi bu sene ulusal çapta temsil edecek olan Çanakkale Belediyespor, Sırp koç Dragan Nesic ile yoluna emin adımlarla yürümek için sezona başladı. Belediyespor Cuma günü Anafartalar Spor Salonu’nda saatler 18.00’i gösterdiğinde İstanbul ekiplerinden Sarıyer Belediyespor’u konut etti. Çanakkale Belediyespor’un ilk hazırlık maçı olması sebebiyle takımda yer yer anlaşmazlıklar görüldü. Takıma katılan yeni transferlerde Belediyespor forması ile ilk maçlarına çıkmış oldular.

Cuma günü oynanan maçta farklı bir detay gözlerden kaçmadı. Belediyespor’lu üç voleybolcu eski takımlarına karşı mücadele ettiler. Orta oyuncu Ebru Bedir, Smaçör Ece Hocaoğlu ve Pasör Gökçe Çiçek Aksoylu eski takımları olan Sarıyer Belediyespor’a karşı Cuma günü Belediyespor formasını terlettiler.

Müsabakaya iyi bir başlangıç yapan Çanakkale Belediyespor ilk seti 25-20 galip tamamlamasını bildi. İkinci sette oyuna daha fazla hakim olmaya çalışan Sarıyer Belediyespor set sayısını 23-25 ile 1-1’e getirdi.

İkinci setten sonra oyunda tam bir denge söz konusu oldu. Çanakkale Belediyespor ilk sette ard arda almış olduğu sayıları hatırlatırcasına üçüncü sete çıktı. Üçüncü sette daha iyi bir oyun sergileyen Belediyespor seti 25-23 önce bitirmesini bildi.

Maçın son setinde ise Sarıyer Belediyespor kontrolü eline alarak diğer setlere göre farklı bir sonuca imza attı. Sürekli gidip gelen ve dengeli bir oyunun olduğu gözlenen maçta Sarıyer ekibi seti 19-25 önde bitirdi.

Bu set sonuçlarına bağlı kalınarak Belediyespor’un ilk hazırlık maçı 2-2 sonuçlanmış oldu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech