Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Obezite Okulu 2. dönemine başladı

İlk dönemini tamamlayan Obezite

İlk dönemini tamamlayan Obezite Okulu, 2. dönem için öğrencilerini seçti. Obezite okulu 26 kişi ile 30 kasıma kadar faaliyetini sürdürecek.

Sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırmak, sağlıklı hayatın “hayat tarzı” olarak benimsenmesini sağlamak ve obeziteye dikkat çekmek amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde “Çanakkale Obezite Okulu Programı” yapılıyor.
İlk programı, 21 Mart 2018 – 10 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen okulun  2. Dönem programı ise 28 Eylül 2018 tarihinde başlayıp 30 Kasım 2018’e kadar devam edeceği belirtildi.
Programda; uzman doktor, diyetisyen, psikolog, ve spor antrenörü eşliğinde sağlıklı hayata dair eğitimler, spor aktiviteleri ve yürüyüşler yer alıyor. Katılımın ücretsiz olduğu programa her yaş grubundan katılımcı kabul ediliyor. Programa başvuran yeni dönem katılımcıları yapılan mülakatlar sonucunda programa uygun 26 kişi seçilerek bilgilendirildi.
KAtılımcılara; program süresince, diyetisyen tarafından kişiye özel beslenme programları hazırlanacak ve psikolog tarafından bireysel danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra motivasyon ve psikodrama çalışmaları ÜCRETSİZ olarak katılımcılara sunulacak.

Program; teorik ve uygulamalı eğitimlerle 8 hafta boyunca sürecek, başarılı olanların daha sonraki dönemde de katılımıyla “koçluk sistemi” oluşturularak programa devamlılığı sağlanacak.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech