Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Evlerini lağım suları basan TOKİ sakinleri çaresiz

Ayvacık’ta Roman vatandaşların ağırlıklı

Ayvacık’ta Roman vatandaşların ağırlıklı olarak yaşadığı TOKİ konutlarını lağım suları bastı. Konutların, her yıl pis sular altında kaldığını ileri süren CHP Ayvacık İlçe Başkanı Mesut Bayram duruma tepki göstererek, sağlık skandalını da gözler önüne serdi.

Ayvacık’ta toplu konut binaları, kaderine terk edilmiş durumda… TOKİ konutlarını foseptiğin geri tepmesi sonucu lağım suları bastı. Kooperatifin kazan dairelerinin de pis sular altında kaldığı binalarda, kaloriferleri kimsenin yakmaya yanaşmaması sonucu vatandaşlar kış günü soğukta kalma tehlikesiyle de karşı karşıya… Her yıl pislik içerisinde kalan binalardan dolayı hem mikroptan hem de soğuktan dolayı hasta olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan TOKİ sakinleri, duruma tepki gösterdi. Kokudan ve sivrisinekten rahatsız olan Meryem Uçan, sürekli hasta oldukları için yetkilerin bir an önce çare bulmalarını istedi.

HER YIL AYNI REZALET!

Roman vatandaşların ağırlıklı olarak yaşadığı binalarda yıllardır aynı problemlerin yaşandığına dikkat çeken CHP Ayvacık İlçe Başkanı Mesut Bayram, 6 ay önce konu ile ilgili şikayetlerini dile getirmelerine rağmen kimsenin ilgilenmediğini ve vatandaşların her yıl bu pisliği çekmeye devam ettiğini vurguladı.

Foseptikten sızan lağım sularının da ormana salındığı ve bu suların olduğu bölgede çocukların her gün oyun oynadığı için her an hastalık kapabileceği uyarısında bulunan Başkan Bayram, belediyeye ait bir vidanjörün su basan binalara gelerek, manzarayı gördükten sonra hiçbir şey yapmadan gittiğini ileri sürdü.

TOKİ sakinleri çaresiz, yetkililer duyarsız..

Eylem Gözeldere

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech